Logo

Monitorowanie szkodników żywności ma na celu wczesne wykrycie szkodnika, odłowienie pierwszych wystąpień szkodników, systematyczne sprawdzanie natężenia ich występowania zarówno na terenie zewnętrznym jak i wewnątrz zakładu, planowanie strategii zwalczania i uniemożliwiania przedostawania się gryzoni oraz insektów na teren zabezpieczanego zakładu.

Miesięczny monitoring szkodników prowadzony jest po podpisaniu umowy na czas nieokreślony z 3 miesięcznym okresem wypowiedzenia dla obu stron. Po zakończonej inspekcji wystawiany jest komplet dokumentów dla wglądu służb sanitarnych.
W skład dokumentacji wchodzi:

W razie potrzeby dołączone zostają:

Profesjonalizm zabezpieczenia zakładu potwierdzają certyfikaty ze standardami bezpieczeństwa HACCP, IFS/BRC, AIB, TACCP

Projektowanie, tworzenie i wdrożenie strony internetowej oraz sklepu online EINSER NETWORKS, Wszystkie prawa zastrzeżone
© 1993 - 2015 Deratins P.P.H.U. Mikołaj Golonko, Bielsk Podlaski, ul.Chmielna 6